Κιλκίς: Στην ”δαγκάνα” της ΕΛ.ΑΣ φορτίο κάνναβης με 33 κιλά από τα Σκόπια

Συνολικά 30 συσκευασίες που περιείχαν τις ποσότητες βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του δράστη

Νέα δίοδο μέσω των σκοπίων έχουν ανοίξει τα καρτέλ των εμπόρων ναρκωτικών της Αλβανίας, για να εισάγουν στο ελληνικό έδαφος το παράνομο εμπόρευμά τους, μετά τις απανωτές αποτυχίες τους λόγω της έντονης αστυνομικής παρουσίας στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Όμως, και στην μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς καραδοκεί η ΕΛ.ΑΣ., που απέτρεψε την δεύτερη απόπειρα εισαγωγής φορτίου με κάνναβη μέσα σε λίγες ημέρες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας σταμάτησε για έλεγχο ένα φορτηγό που οδηγούσε ένας 38χρονος Αλβανός και διαπίστωσαν ότι μετέφερε δυο σάκους στους οποίους υπήρχαν 30 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 32 κιλών και 860 γραμμαρίων.

Ο οδηγός παραδέχθηκε ότι είχε παραλάβει τα ναρκωτικά στα Σκόπια την διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 700 ευρώ, δυο κινητά και το φορτηγό ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα.