Κέβιν Σπέισι: Kατηγορείται για ακόμη επτά σεξουαλικά αδικήματα

Ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ και βραβευμένος με Όσκαρ είναι αντιμέτωπος με μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα που σημειώθηκαν το διάστημα μεταξύ 2001 και 2004

Ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για επτά επιπλέον σεξουαλικές επιθέσεις, εκτός των πέντε που κατηγορήθηκε όσο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic του Λονδίνου.

Ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ και βραβευμένος με Όσκαρ είναι αντιμέτωπος με μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα που σημειώθηκαν το διάστημα μεταξύ 2001 και 2004, σύμφωνα με την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS).

Ειδικότερα, οι τρεις κατηγορίες αφορούν σεξουαλική παρενόχληση, οι άλλες τρεις σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για βιασμό – όλες για το ίδιο φερόμενο θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα το δικαστήριο της Νέας Υόρκης αθώωσε τον Σπέισι για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης του συναδέλφου του Άντονι Ραπ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο 63χρονος σταρ του επιτέθηκε.

Η Rosemary Ainslie, Επικεφαλής του Τμήματος Ειδικού Εγκλήματος του CPS, δήλωσε στο Variety: «Το CPS έχει εγκρίνει πρόσθετες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, για μία σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα μεταξύ 2001 και 2004».

Το CPS έχει επίσης διατάξει έρευνα ενώ εξετάζονται τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της.