Κέρκυρα: Ζευγάρι έκλεβε μπουκάλες ποτά και κούτες τσιγάρα από μίνι μάρκετ

Κέρκυρα

Κατά τη διάρκεια ελέγχων βρέθηκαν 33 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών και 12 κούτες με τσιγάρα

Ως μέλη οργανωμένης συμμορίας που διέπραττε κλοπές από καταστήματα στο νησί θεωρούν οι αστυνομικοί του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας ένα ζευγάρι αλλοδαπών, τους οποίους συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής για την εμπλοκή τους σε πέντε περιπτώσεις.

Οι δράστες εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης να κινούνται σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων.

Τόσο στο εσωτερικό του, όσο και σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο οποίο διέμεναν προσωρινά ο άνδρας και η σύντροφός του, βρέθηκαν 33 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών και 12 κούτες με τσιγάρα τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και 361 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση των αστυνομικών, το ζευγάρι είχε κλέψει προϊόντα συνολικής αξίας 1.165 ευρώ από πέντε μίνι μάρκετ στο διάστημα από το απόγευμα της Πέμπτης ως το μεσημέρι της Παρασκευής!

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξετάζεται αν εμπλέκονται και σε κλοπές που έγιναν σε άλλες περιοχές του νησιού, ενώ αναζητούνται τυχόν συνεργοί τους.

Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές από κοινού και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.