Κέρκυρα: Συνελήφθη νεαρός που κυκλοφορούσε οπλισμένος και είχε ναρκωτικά

Κέρκυρα

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκονται οι δραστηριότητες ενός νεαρού ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κέρκυρα το βράδυ του Σαββάτου και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε οπλισμένος.

Κατά την διάρκεια της σωματικής έρευνας που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 18 και οκτώ εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Το Ι.Χ. ήταν γεμάτο σφαίρες, κροτίδες, μαχαίρια και ναρκωτικά!

Δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος να σταματήσει για έλεγχο ένας 36χρονος Έλληνας και ανέπτυξε ταχύτητα με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κοζάνη.

Όμως, ακινητοποιήθηκε άμεσα, συνελήφθη και στο όχημα βρέθηκαν 39 φυσίγγια, πέντε κροτίδες, δυο μαχαίρια και επτά ναρκωτικά χάπια!

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ειδών πυροτεχνίας και περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.