Κέρκυρα: «Ποτάμια» έγιναν οι δρόμοι από την έντονη βροχόπτωση (φώτο-βίντεο)

Κέρκυρα

Σημαντικά προβλήματα δημιούργησε για άλλη μια φορά η έντονη βροχόπτωση στην Κέρκυρα και κυρίως στο ιστορικό κέντρο του νησιού.

Η πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει σε τρεις περιπτώσεις στην πόλη της Κέρκυρας για την άντληση υδάτων, ενώ σε ποτάμια έχουν μετατραπεί κεντρικοί δρόμοι του νησιού.

Έντονα παράπονα εκφράζουν και οι καταστηματάρχες στο απροσπέλαστο από τη βροχή ιστορικό κέντρο, κάποιοι εκ των οποίων είδαν τις επιχειρήσεις τους να γεμίζουν για πολλοστή φορά νερό.

Για ακόμη μια φορά πλημμύρισε η περιοχή της Σπηλιάς, αλλά και ο δρόμος προς το αεροδρόμιο στο ύψος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.

 

Τουρίστες με βαλίτσες αλλά και τα οχήματα που κατευθυνόταν προς τα terminal του αεροδρομίου, έπρεπε να περάσουν από όγκους νερού, ενώ λόγω της βροχόπτωσης στην πόλη της Κέρκυρας δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η έντονη βροχόπτωση «χτύπησε» και τα σχολεία της Κέρκυρας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πλημμύρισε η αυλή του 6ου Γυμνασίου, στο Νέο Λιμάνι, το κυλικείο, αλλά και οι τουαλέτες.

Πολλά ήταν τα προβλήματα και στο 60ό δημοτικό με τα νερά να τρέχουν με ορμή από τους δρόμους.

Με ανάρτηση τους οι γονείς από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων τονίζουν ότι είχαν επισημάνει τα προβλήματα αλλά και τις παρεμβάσεις που θα έπρεπε να γίνουν χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι.