Κεραμέως για απλήρωτα κοινόχρηστα: “Η οικογένειά μου έχει δικαιωθεί”

Οργισμένη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσίευμα πως χρωστά κοινόχρηστα για διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Νίκη Κεραμέως

Και επισημαίνει ότι η οικογένειά της έχει δικαιωθεί δικαστικά και πως η ίδια θα κινηθεί δικαστικά για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

«Η Κεραμέως δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας Δημοκρατία, σύμφωνα με το οποίο η Νίκη Κεραμέως χρωστάει 3.470 ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς και πως οι ένοικοι της πολυκατοικίας της έχουν στείλει εξώδικο.

Το δημοσίευμα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, τονίζει η Νίκη Κεραμέως σε δήλωσή της και σημειώνει πως το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έχει απορρίψει τις αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένειά της.

Η οικογένειά της, σημειώνει, πληρώνει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. «Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια», προσθέτει η Νίκη Κεραμέως.

Και η ανακοίνωσή της καταλήγει: «Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή. Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Η ανακοίνωση της Νίκης Κεραμέως

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.

Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».