Καυγάς Γεωργιάδη-Παππά: Αν σε ενοχλεί ο Μπέος, σε ενοχλεί και ο Πολάκης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παππάς, που βρέθηκαν στο πάνελ του «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Δευτέρας (09.10.2023), διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον Παύλο Πολάκη να μπαίνει στην εξίσωση.

«Δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει ότι καλώς είπε αυτά που είπε ο κ. Μπέος», τόνισε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε ερώτημα στον Νίκο Παππά για τον Παύλο Πολλάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει αποστάσεις.

«Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδερφό σας, τον κ. Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κ. Παππά τώρα: 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κ. Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: “μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος’. Συμφωνεί ο κ. Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;», ρώτησε ο υπουργός Εργασίας.

Και τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος ύφος του Πολάκη».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο