Κάτια Ζυγούλη: Πήγα για δοκιμαστικό στο GNTM και δεν με πήραν

Κάτια Ζυγούλη

«Συνειδητοποίησα πως θα έμπαινα σε μια διαδικασία εγώ να κρίνω κάτι κορίτσια πολύ νέα, πολύ αισιόδοξα και φρέσκα με δικά μου κριτήρια», είπε η σύζυγος του Σάκη Ρουβά

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube που έχει δημιουργήσει η Κάτια Ζυγούλη μοιράζεται με τους συνδρομητές της τις σκέψεις της, τις εμπειρίες της, οικογενειακές της στιγμές και άλλα πολλά.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε, συναντήθηκε με τον κωμικό και youtuber, Κώστα Μαλλιάτση ο οποίος της έδωσε και τις δικές του συμβουλές για να βελτιωθεί και η ίδια ως youtuber!

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Κώστας Μαλλιάτσης την ρώτησε εάν θα πήγαινε ως κριτής στο Greece’s Next Top Model.

Η Κάτια Ζυγούλη με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει του απάντησε πως δέχτηκε πρόταση και μάλιστα ότι πέρασε από δοκιμαστικό αλλά δεν την πήραν!

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Είχα πρόταση από το GNTM και μπήκα στην διαδικασία να κάνω το δοκιμαστικό, το οποίο όμως δεν πήρα, να το πούμε και αυτό.

Έκανα τον σταυρό μου που δεν το πήρα γιατί συνειδητοποίησα πως θα έμπαινα σε μια διαδικασία εγώ να κρίνω κάτι κορίτσια πολύ νέα, πολύ αισιόδοξα και φρέσκα με δικά μου κριτήρια.

Είμαστε όλοι φανταστικοί κριτές και δεν θέλω να είμαι μια από αυτούς. Κρίνω πολύ αυστηρά τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποβάλω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να το κάνω σε άλλους.

Είχα κάτσει στην θέση του κριτή και ήμουν καταλαβαίνω πως νιώθεις, ίσως θα σε βοηθούσε».