Κάθειρξη 19 ετών για τον βιασμό μαθήτριας στο Βόλο – Σοκαριστική υπόθεση

Αυλαία στην υπόθεση και στον εφιάλτη που έζησε η 15χρονη μαθήτρια. Ο βιασμός της, πάγωσε την τοπική κοινωνία, με τον δράστη να καταδικάζεται…

Ένοχος για το αδίκημα του βιασμού 15χρονης μαθήτριας και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, κρίθηκε ο 45χρονος από την Λιβαδιά, για το βιασμό 15χρονης μαθήτριας, την οποία προσφέρθηκε να μεταφέρει στο Βόλο για να δει τον φίλο της. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 19 ετών.

Οι πράξεις του κατηγορούμενου σε βάρος ενός κοριτσιού, που μόλις είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, συγκλόνισαν το πανελλήνιο τον περασμένο Μάιο. Το 15χρονο κορίτσι είχε γνωρίσει τον βιαστή της, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Ο καταδικασθείς συστήθηκε ως φίλος των γονιών της και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της, προσφέρθηκε στις 17 του περασμένου Μάη να την φέρει στο Βόλο προκειμένου να συναντήσει το φίλο της που διέμενε στην πόλη.

Η παιδική αφέλεια και η εφηβική παρόρμηση του κοριτσιού, το έκανε να ζήσει έναν εφιάλτη που ούτε είχε φανταστεί, όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του 45χρονου υποτιθέμενου φίλου των γονιών της και πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, ο οποίος οδήγησε το κορίτσι σε απόμερο χωματόδρομο και εκεί την βίασε.

Μάλιστα οι σκηνές που περιέγραψε στο προανακριτικό στάδιο η ανήλικη σοκάρουν για την αγριότητα που έζησε. Ο 44χρονος συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα, καθώς το κορίτσι ήταν τρομοκρατημένο και αποκάλυψε τα όσα έγιναν με καθυστέρηση. Την πίεζε μάλιστα και ο ίδιος ο κατηγορούμενος να μην αποκαλύψει τα όσα είχαν γίνει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια» όπως της έλεγε, σύμφωνα με πληροφορίες.