Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένη η κίνηση στη Βαρβάκειο για το σαρακοστιανό τραπέζι

Παραμονή Καθαράς Δευτέρας σήμερα και η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά είναι αυξημένη από νωρίς το πρωί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του protothema.gr.

Οι πάγκοι των ιχθυοπωλείων είναι γεμάτοι με θαλασσινά και οι ιχθυοπώλες περιμένουν τους τελευταίους πολίτες που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν τις προηγούμενες ημέρες για να αγοράσουν τα απαραίτητα προϊόντα για το σαρακοστιανό τους τραπέζι.
Οι καταναλωτές ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και αύριο τις τελευταίες αγορές στη Βαρβάκειο, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, για να στήσουν το τραπέζι τους.

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο οι λαϊκές αγορές, οι μεγάλες αγορές του Λεκανοπεδίου καθώς και συνοικιακά καταστήματα μίνι μάρκετ, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ. Ανοιχτά μένουν επίσης τα αρτοποιεία για την παραδοσιακή λαγάνα, ζαχαροπλαστεία καθώς και τα ιχθυοπωλεία.

Αναφορικά με το ωράριο, έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΚΑΑ και, όπως αναφέρεται, οι φούρνοι και τα ιχθυοπωλεία θα παραμείνουν ανοικτά όλο το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες από τη Βαρβάκειο αγορά:

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ protothema.gr