«Κατέρρευσα συναισθηματικά» – Συγκλονίζει ο αστυνομικός που αγκάλιασε το μωρό

Ο Χρήστος Βαρδίκος, που ήταν ο πρώτος αστυνομικός που μπήκε στη σοφίτα στα Γλυκά Νερά όπου βρέθηκε νεκρή η 20χρονη Καρολάιν, μιλά για το πως βίωσε το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα.

«Όταν είδα το παιδί, κατέρρευσα συναισθηματικά» αυτό ήταν το συναίσθημα που βίωσε ο Χρήστος Βαρδίκος, ο πρώτος αστυνομικός που μπήκε στην μοιραία σοφίτα που βρέθηκε νεκρή η Καρολάιν στα Γλυκά Νερά».

Όπως σημειώνει μιλώντας στο τρίτο επεισόδιο Deep Blue της ΕΛ.ΑΣ, «όσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο πως ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο».

O αστυνομικός περιγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα από την στιγμή που έλαβαν το σήμα, που μπήκαν στο σπίτι και είδαν το σκυλί της οικογένειάς, κρεμασμένο στην κουπαστή της σκάλας. Με δυσκολία στην συνέχεια περιγράφει πως βρήκαν νεκρή την Καρολάιν πάνω στο κρεβάτι, με το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι δίπλα της και τον σύζυγο δεμένο στο πάτωμα. Κράτα το παιδί για μισή ώρα όπως περιγράφει και το έβαλε στο περιπολικό να ζεσταθεί μέχρι να το παραδώσει στους παππούδες του.

Ο συγκλονισμένος αστυνομικός, είναι 40 ετών και έχει μια κόρη 8 ετών.