“Καταπέλτης” ο εισαγγελέας για την Πισπιρίγκου: Σκότωσε την Τζωρτζίνα γιατί…έχανε τον σύζυγό της

Το κίνητρο που ώθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αφαιρέσει τη ζωή της κόρης της Τζωρτζίνας αποκαλύπτει η πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες

Πιο αναλυτικά, η εκπομπή T-live αποκάλυψε κομμάτι της πρότασης του εισαγγελέα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το θάνατο του ενός εκ των τριών παιδιών της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη κρατείται προσωρινά στο γυναικείο τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού, για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της οικογένειας, Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη νοσηλεύτριας που είδε την Τζωρτζίνα λίγο πριν πεθάνει

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με το σύζυγό της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλειά του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης», αναφέρει η εισαγγελική πρόταση.

Εισαγγελέας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιχειρούσε κυνικά συναισθηματικό εκβιασμό στον σύζυγό της

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, η εξωσυζυγική σχέση του πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνου Δασκαλάκη, ξεκίνησε τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2021, μήνα κατά τον οποίο η οικογένεια είχε χάσει τη μικρή Ίριδα.

«Αμέσως μετά τον συμβάντα 21.3.2021 θάνατο του αβάπτιστου βρέφους του ζεύγους (τα αίτια του οποίου διερευνώνται), η κατηγορούμενη συνέλαβε την ιδέα να σκοτώσει την ηλικίας 8,5 ετών Γεωργία υπό συνθήκες οι οποίες δεν θα δημιουργούσαν υπόνοιες σε βάρος της, εν όψει και της πρόσφατης απώλειας του βρέφους στο σπίτι και στα χέρια της, σύμπτωση που θα την καθιστούσε αυτόματα ύποπτη για τους διαδοχικούς θανάτους και των δύο παιδιών της. Για τον σκοπό αυτό, απεργάστηκε σχέδιο εκτέλεσης του παιδιού κατά την παραμονή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα, στο οποίο θα εισαγόταν για ιατρικώς ανύπαρκτους λόγους» ανέφερε ο εισαγγελέας, και πρόσθεσε:

«Σημειωτέον ότι η κατηγορούμενη, ενόσω ήδη το παιδί νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, επιχειρούσε κυνικά συναισθηματικό εκβιασμό στον (μη συγκινούμενο από αυτόν) σύζυγό της προς επιστροφή του κοντά της με μοχλό πίεσης την υγεία της αγαπημένης τους θυγατέρας Γεωργίας, αφού του απέδιδε σχετικές ευθύνες για την εισαγωγή της σε αυτό».

Εισαγγελέας: Ο Μάνος Δασκαλάκης διατήρησε την εξωσυζυγική σχέση και όταν επέστρεψε στο σπίτι

Στο σημείο αυτό ο εισαγγελέας παραπέμπει στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης της κλινικής ψυχολόγου για την Τζωρτζίνα, η οποία στηρίχτηκε, μεταξύ άλλων, και σε συνεδρίες με τη μητέρα και τον πατέρα τής 9χρονης.

«Ο πατέρας της θα δεχτεί να επιστρέψει στην κοινή με τη μητέρα της οικία, τυπικά και μόνο για να μην αντιληφθεί το παιδί ότι οι γονείς του είναι πλέον χωρισμένοι, διατηρώντας πάντα παράλληλα την εξωσυζυγική σχέση που είχε ήδη συνάψει. Πλην όμως η κατάσταση αυτή δεν ικανοποιούσε την κατηγορούμενη, η οποία απαιτούσε η επιστροφή του εν διαστάσει συζύγου της να είχε γίνει για την ίδια και όχι για την ηρεμία του παιδιού. Αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε από τον ίδιο» καταλήγει ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.