Καρυπίδης: «Ούτε συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, ούτε στείλαμε κοινή επιστολή με την ΑΕΚ»

Στο θέμα της αλλαγής των Πολωνών διαιτητών στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης μιλώντας στα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ζητήσαμε εξηγήσεις από την πρώτη στιγμή και η ΚΕΔ μας είπε ότι ήταν μεθυσμένοι οι Πολωνοί.

Ακολουθήσαμε τις διαδικασίες όπως προβλέπεται και πήγαμε σε αλλαγή με Έλληνες διαιτητές», ανέφερε αρχικά και ξεκαθάρισε ότι

ο Αρης δεν συντάσσεται με την ΑΕΚ και δεν έστειλαν κοινή επιστολή με την Ενωση. «Ούτε συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, ούτε στείλαμε κοινή επιστολή με την ΑΕΚ».

Παράλληλα, ο Θεόδωρος Καρυπίδης τόνισε ότι ο Αρης έχει παράπονα από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως είχε παράπονα και για τις διαιτησίες στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

«Έχουμε φρικτά παράπονα από Διαμαντόπουλο και δεν είναι η πρώτη φορά. Και με τον ΠΑΟΚ μας αδίκησαν και με τον Παναθηναϊκό.

Στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ μας έστειλαν Αλβανό που συνελήφθη για χρηματισμό», ανέφερε και ζήτησε για μια ακόμα φορά να φύγει ο Στιβ Μπένετ.

«Γι’ αυτό ζητάμε να φύγει ο Σιτβ Μπένετ.

Με τον Κλάτενμπεργκ δεν γινόντουσαν αυτά», ανέφερε και ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι ο Αρης δεν συντάσσεται με κανέναν.

«Είμαστε μόνο με τον Αρη», ανέφερε.