«Καρφιά» Αντώναρου: Δεν χρειαζόμαστε ακραίους νεοφιλελέδες στη Ν.Δ.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος κατά του κινήματος «Παραιτηθείτε», το οποίο πραγματοποίησε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Τρίτης στο Σύνταγμα ρίχνοντας και τα «καρφιά» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε ως «ακραίους νεοφιλελέδες» τους διοργανωτές της πρωτοβουλίας, προσθέτοντας πως «αλλάζουν ιδέες σαν τα πουκάμισα», ενώ καυτηρίασε το γεγονός της κατά πολύ κατώτερης των προσδοκιών συγκέντρωσης.

Συνεχίζοντας τη σφοδρή του επίθεση στους «Παραιτηθείτε», ο κ. Αντώναρος δεν παρέλειψε να εκφράσει την κατηγορηματική του αντίθεση ακόμα και στην ύπαρξή τους στις τάξεις της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν τους χρειαζόμαστε στη Νέα Δημοκρατία. Και πολύ περισσότερο δεν τους εκχωρούμε ούτε στο ελάχιστο το δικαίωμα να συνδιαμορφώνουν την πολιτική της».

Αξίζει να σημειωθεί πως η στάση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου επί κυβερνήσεων Καραμανλή, είναι ιδιαίτερα μεγάλης πολιτικής σημασίας, αφενός για το γεγονός ότι ο ίδιος εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τους «Καραμανλικούς» κι αφετέρου γιατί αποδεικνύεται πως η στάση που διατηρούν ηγετικά στελέχη της ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τη μεγαλύτερη πτέρυγα του κόμματος.

Αναλυτικά η αιχμηρή ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου κατά των «Παραιτηθείτε»:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι ακραίοι νεοφιλελέδες και κάποιοι ας μην τους χαρακτηρίσω διαφορετικά περίεργοι «ομοϊδεάτες» ( που αλλάζουν ιδέες σαν τα πουκάμισα μας έδειξαν σήμερα την πραγματική δύναμή τους.

Που είναι ΑΜΕΛΗΤΕΑ. Άρα δεν τους χρειαζόμαστε στη ΝΔημοκρατία. Και πολύ περισσότερο δεν τους εκχωρούμε ούτε στο ελάχιστο το δικαίωμα να συνδιαμορφώνουν την πολιτική της.

Και κάτι ακόμη: Για να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι πίσω από αυτή την…αυθόρμητη κίνηση δεν μας λένε ποιος/ποιοι είναι οι συντάκτες της ανακοίνωσης/διακήρυξης αχταρμά που κυκλοφόρησε. Γιατί πέρα από το ότι είναι για γέλια, να γράφτηκε «μόνη» της αδύνατο μου φαίνεται».από το tribune.gr