Καραναστάσης: «Ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ» το επεισόδιο Κωνσταντοπούλου – Αχτσιόγλου

Για το επεισόδιο ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Έφη Αχτσιόγλου που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής λίγο πριν την προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν στο θέατρο Ολύμπιον στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε στον Alpha και είπε ότι επρόκειτο για «ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας ότι η Κουμουνδούρου «κάνει πολιτική πρωινάδικου».

«Αυτό είναι ψέμα και είναι θλιβερό ότι κάποιοι πολιτικοί ζητούν με αυτόν τον τρόπο πέντε λεπτά δημοσιότητας. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις, μπαίνει ο καθένας και όπου βρει θέση, κάθεται. Με την Ζωή πήγαμε αρκετά νωρίς στην αίθουσα, καθίσαμε στη μέση μιας σειράς, δεν μου άρεσε εμένα εκεί, η Ζωή δεν πρόσεξε κάν την Έφη Αχτσιόγλου, δεν το ήξερε καν. Πιάσαμε λοιπόν τον καλό μου φίλο και διευθυντή του φεστιβάλ και μας έβαλε δίπλα στον σκηνοθέτη», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία. Αν θέλει κάποιος να πάρει ένα λεπτό δημοσιότητας από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ας μην το πάρει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου. Είναι θλιβερό να βλέπω τα πρωινάδικα να ασχολούνται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Υπενθυμίζεται ότι για το εν λόγω περιστατικό μίλησε νωρίτερα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, η οποία είπε στον ΑΝΤ1 πως η κυρία Κωνσταντοπούλου όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα.

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σε μένα και την κυρία Αχτσιόγλου αλλά εμένα μου είναι αδιάφορο» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με την ίδια αυτό που έκανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν ότι «ζήτησε από τα παιδιά του φεστιβάλ να αλλάξει θέση».

«Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά» πρόσθεσε με νόημα η κυρία Μάλαμα.