Κανονικά απόψε η πρεμιέρα του Just The 2 of Us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη

«Έχουμε συνηθίσει στην αδικία, αύριο (σ.σ. σήμερα) έχει Just the 2 of us». Με αυτό το μήνυμα, μέσω Instagram φυσικά, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών, Νίκος Κοκλώνης, δείχνει ότι συνεχίζει την καθημερινότητά του και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το αποψινό σόου στον Alpha, δίχως να… πτοείται από τον έλεγχο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος για μεγάλη υπόθεση απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, στην οποία ο ίδιος εμφανίζεται ως επικεφαλής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε πόρισμα του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση με τη μορφή Μαφίας, που έκανε συστηματικά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής, πλέον του τηλεοπτικού παραγωγού Νίκου Κοκλώνη, εμπλέκονται επτά άτομα και 13 εταιρείες, όπως και οι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών.

Ο ίδιος, πάντως, όπως σημειώνει το patkiout.gr, επιμένει να μιλάει για… μάτι και για ψέματα σε βάρος του, ενώ ο Alpha έχει ανακοινώσει ότι το αποψινό J2US θα μεταδοθεί κανονικά.