Καμμένος: «Εκλογές θα γίνουν στις 25 Μαρτίου»

Καμμένος

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο πρώην κυβερνητικός εταίρος, πρώην ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος είπε πως αυτή ισοδυναμεί με την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, ο Πάνος Καμμένος είπε πολλά για την Συμφωνία των Πρεσπών και για την «μπίζνα» του Σκοπιανού

Για πρόσωπα τα οποία έδειχναν προς τα έξω ότι πολεμούν τη διαπλοκή, αλλά στην ουσία τη στήριξαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εμπλεκόμενοι στη διαπλοκή προωθούσαν τη συμφωνία με τα Σκόπια.

«Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς, αλλά παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε off shore του Σόρος», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι «όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα.»

Όπως είπε «άτομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν χτυπάς ένα εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται ότι μας πιάσανε κορόιδα».

Δυστυχώς, τόνισε, αυτή τη συμφωνία τη στήριξαν και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό του κόμματός του επέμεινε στον όρο αποστασία, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι σε εξέλιξη και πως θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι έχει γίνει.

Κατηγόρησε ωστόσο ανοιχτά τόσο τον Πρόεδρο της Βουλής όσο και τον Πρωθυπουργό για “στήσιμο” της υπόθεσης με “αρπαγή” των βουλευτών.

«Ο Τσίπρας έστησε τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ψυχρανθήκαμε όταν κατάλαβα ότι θέλει τους βουλευτές μου».

«Ο Τσίπρας μου είχε προτείνει να κάνουμε κόμμα μαζί του και να είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Φέραμε εθνική συμφιλίωση της Αριστεράς και της Δεξιάς αλλά καταργήθηκε με τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Εάν μάλιστα, όπως είπε, συνεχίσει η αποστασία, προβλέπει ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πριν τις 25 Μαρτίου.