Καλοκαιρινές διακοπές! Αυτά τα gadgets θα χρειαστείς στη θάλασσα!

Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την λύση!

ΦΟΡΤΙΣΗ – SBS POWERBANK 10000 mAh USB PD 20W white
Mε το powerbank SBS 10000 mAh USB PD 20W white (φορητός φορτιστής ) μπορείς να φορτίσεις εύκολα και γρήγορα το κινητό σου και να απολαύσεις τις διακοπές σου χωρίς να έχεις το άγχος μην σου κλείσει το κινητό!

 

ΗΧΟΣ- Hoco HC4 Bella Sports Ηχείο Bluetooth 10W με Ραδιόφωνο και Διάρκεια Μπαταρίας έως 3 ώρες Dark Blue.
Σίγουρα ένα δεύτερο ζήτημα που σε απασχολεί είναι το ηχειάκι που χρησιμοποιείς στην θάλασσα και όχι μόνο, να είναι αδιάβροχο αλλά και να έχει και καλό ήχο. Με το Hoco HC4 Bella Sports Ηχείο Bluetooth 10W (με Ραδιόφωνο και Διάρκεια Μπαταρίας έως 3 ώρες )έχεις λύσει και αυτό το πρόβλημα.

 

ΘΗΚΕΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΘΟΝΗΣ
Καλοκαίρι όμως χωρίς ωραία εμφάνιση αλλά και προστασία κινητού δεν γίνεται.Στο City Gadget Xarilaou μπορείς να βρεις τα πιο ωραία χρώματα σε θήκες και την καλύτερη ποιότητα σε προστασία οθόνης (τζαμάκι).
ΘΗΚΕΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΘΟΝΗΣ


Γνωρίστε το City Gadget Xarilaou

Το ενδιαφέρον για την τεχνολογία καθώς και η αγάπη για το επιχειρείν μας οδήγησαν στην απόφαση να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε το κοινό προϊόντα και υπηρεσίες με ποιοτικά χαρακτηριστικά και σε τιμές προσιτές που δε θα τα καθιστούν απαγορευτικά για τον ενδιαφερόμενο. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το CITY GADGET XARILAOU στην Θεσσαλονίκη.

Ένας από του τομείς που επιλέξαμε να δραστηριοποιηθούμε είναι αυτός της σταθερής και της κινητής τηλεφωνίας (συσκευές, προγράμματα, αξεσουάρ, κ.τ.λ.) προσδοκώντας να προσφέρουμε στις φίλες και τους φίλους που θα μας εμπιστευθούν αυτό που πραγματικά χρειάζονται, διότι ως κατάστημα συνεργαζόμαστε στον τομέα της τηλεφωνίας με τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες της Χώρας.

Ο τομέας της Ενέργειας (Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο) σε μια διαρκώς διευρυνόμενη αγορά δεν μπορούσε παρά να τραβήξει την προσοχή μας, τόσο που αποφασίσαμε να προσθέσουμε στην γκάμα των προιόντων μας προς διάθεση, συμβόλαια Ηλεκτρικού Ρεύματος και Φυσικού Αερίου συνεργαζόμενοι πάντα με τους ποιο αξιόπιστους και υπεύθυνους παρόχους της Χώρας.

Με προμετωπίδα μας τη φιλική στάση απέναντι σε κάθε πελάτη και πελάτισσα, τη γρήγορη εξυπηρέτηση, την ποιότητα των προιόντων , την μεγάλη γκάμα των προιόντων καθώς και τη σοβαρότητα την οποία επιδεικνύουμε στην αντιμετώπιση κάθε ζητήματος θα βαδίσουμε προς την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την προσφορά στο κοινό αυτό που πραγματικά χρειάζεται χωρίς κρυφές χρεώσεις και “τυφλά” σημεία.

Διευθύντρια Πωλήσεων
Χρυσουλά Γεωργία.

eshop : https://citygadgetxarilaou.gr
Διεύθυνση : ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΑΝΙΟΛΟΥ 55
τηλ : 2316035001
κιν : 6936109030