Καϊλή: Όλη η αλήθεια για την κόρη της – Θα την πάρει μαζί της στη φυλακή;

Εύα Καϊλή

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για την Εύα Καϊλή μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις των βελγικών και ιταλικών ΜΜΕ, τα οποία αποκαλύπτουν ότι η ελληνίδα Ευρωβουλευτής όχι μόνο γνώριζε για τις βαλίτσες του Παντσέρι, αλλά προσπάθησε και να τον προειδοποιήσει μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Πλέον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις νομικοί κύκλοι του Βελγίου σχολιάζουν ότι η Εύα Καϊλή βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση και δύσκολα θα αποδείξει ενώπιον του δικαστή ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί.

Οι ελπίδες αποφυλάκισης της πρώην αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αφενός στο αν θα πείσει τις βελγικές αρχές ότι δεν είχε καμία ανάμειξη για την υπόθεση, ενώ σε μεγάλο βαθμό θέλει να στηριχτεί και στο γεγονός ότι κάποιος θα πρέπει να μεγαλώσει την μικρή κόρη που έχουν με τον Φραντζέσκο Τζόρτζι.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του MEGA στις Βρυξέλλες, Σαράντης Μιχαλόπουλος, είναι πολύ συνηθισμένο στις φυλακές του Χάρεμ, όπου βρίσκεται και η Εύα Καϊλή, οι κρατούμενες να έχουν μαζί τα παιδιά τους.