Κ.Κυρανάκης: Οι μαθητές κάνουν καταλήψεις γιατί «πιστεύουν πως θα γίνουν πρωθυπουργοί»

Κ.Κυρανάκης

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις καταλήψεις και στα πολιτικά φρονήματα των μαθητών που τις κάνουν.

Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος βουλευτής είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις από τα όσα είχε υποστηρίξει για τους νέους και την ανεργία, τώρα αναφέρθηκε στους μαθητές που κάνουν καταλήψεις για την χρήση της μάσκας, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν την Παιδεία.

Σύμφωνα με τον κ. Κυρανάκη ο λόγος που οι μαθητές κάνουν καταλήψεις είναι γιατί έχουν ως πρότυπο τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και κάποια μέρα σκέφτονται πως μπορεί να γίνουν και αυτοί πρωθυπουργοί.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Υποκεινούμενες οι καταλήψεις δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το λένε οι ίδιοι οι μαθητές. Οι μαθητές δηλώνουν μέλη πολιτικών κομμάτων».

Ενώ σε ερώτηση για το από ποιούς είναι υποκεινούμενοι: «Από αριστερές κινήσεις και αριστερά κόμματα.

Σας υπενθυμίζω πως το πρότυπο του αριστερού είναι ο Αλέξης Τσίπρας που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα του στις καταλήψεις στα σχολεία, άρα δικαίως νομίζει ο κάθε μαθητής των σχολείων,

από τη στιγμή που κλείνει το σχολείο του και κάνει φθορές πως κάποια μέρα μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, όπως έγινε και ο κ. Τσίπρας».