Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Για ψώνια με την κόρη τους!

Από τη μέρα που η μόλις 1,5 ετών κόρη τους Ανατολή Νεφέλη ήρθε στη ζωή τους φώτισε τον κόσμο τους και άλλαξε όλες τις προτεραιότητές τους.

Η Ήβη και ο Μιχάλης ζουν και αναπνέουν μόνο για εκείνη, της έχουν μεγάλη λατρεία και την παίρνουν παντού μαζί τους, όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, σύσσωμη η οικογένεια Κουινέλη βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να κάνει τα ψώνια της και να πάρει ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού της.

Και, φυσικά, όταν αναφερόμαστε στο σπίτι τους εννοούμε εκείνο της Αλεξανδρούπολης, αφού το ζευγάρι έχει ως βάση το σπίτι του Μιχάλη στον νομό του Έβρου, ενώ όποτε έχουν υποχρεώσεις λόγω δουλειάς στην Αθήνα, μετακομίζουν στο διαμέρισμα που έχουν νοικιάσει κοντά στο κέντρο.

Τους τελευταίους μήνες, βέβαια, δεν έχουν φύγει παρά μόνο κάποιες λιγοστές μέρες για τα βόρεια, καθώς ο μεν Μιχάλης έχει γυρίσματα για το «Final four» στον ANT1  η δε Ήβη συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Φαντασία». Στις δύο ώρες που το ζευγάρι έμεινε για τα ψώνια του η μικρή δεν ξεκόλλησε από την αγκαλιά του μπαμπά της στον οποίο δείχνει μεγάλη αδυναμία, για να μην πούμε για εκείνον, που… λιώνει όταν τον κοιτά.

Φωτογραφικό υλικό : Υοuweekly.gr

Γάμος Αδάμου Κουινέλης