Ισχυρή ΣΥΜΜΑΧΙΑ με δύο γνωστές προσωπικότητες – Γιώργος Ζούρος και Νίκος Ζουμπουρλής στο πλευρό του Λιβαθινού

Ο Γιώργος Ζούρος και ο Νίκος Ζουμπουρλής εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο της ”Συμμαχίας” δίνοντας έτσι έναν πανίσχυρο αέρα στον Σπύρο Λιβαθινό.

Πρόκειται για δοκιμασμένα και άξια στελέχη που γνωρίζουν απόλυτα τα της τοπικής αυτοδιοίκησης και σίγουρα ενισχύουν με τον καλύτερο τρόπο την ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα, Σπύρο Λιβαθινό.

Ο Νίκος Ζουμπουρλής είναι απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Αρχιπυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νέας Μάκρης, εκτός από την ενεργή συμμετοχή του επί σειρά ετών στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιών εντός και εκτός συνόρων του Δήμου Μαραθώνα (έχει τιμηθεί από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέου Βουτζά για τη σημαντική προσφορά στην πυροπροστασία του οικισμού και την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς του Ιουλίου 2005), διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς της πολιτικής προστασίας και της ασφάλειας, ενώ το 1999 συνέβαλε τα μέγιστα στον απεγκλωβισμό ανθρώπων από το συγκρότημα της Ρικομέξ, κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού που είχε χτυπήσει την Αττική.

Ωστόσο, οι εμπειρίες του Νίκου Ζουμπουρλή δεν περιορίζονται μόνο στο λειτούργημα του πυροσβέστη. Απόφοιτος Μελισσοκομικής, υπεύθυνος του ευρωπαϊκού δικτύου ανάπτυξης της εταιρίας “Europhone of Europe”, με διαρκή εκπαίδευση και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια, μέλος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών, εκπρόσωπος εθελοντικών οργανώσεων πολιτικής προστασίας της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων.
Ο Γιώργος Ζούρος είναι γνωστός επιχειρηματίας με πολυετή διαδρομή, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Βασίλης» στο Μάτι, κουβαλάει τη βαριά κληρονομιά μιας οικογένειας που έχει αναδείξει το όνομα του Δήμου Μαραθώνα και εκτός των τοπικών συνόρων.
Ο Γιώργος Ζούρος είναι από τα στελέχη της διοίκησης Ψινάκη που ξεχώρισαν με την προσφορά τους, προτού παραιτηθεί από τη θέση του αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου αγανακτισμένος από την κοροϊδία του Δημάρχου προς τους πολίτες.
Και οι δύο υποψήφιοι αποτελούν γερά χαρτιά για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ και είναι ευχής έργο τέτοιες ισχυρές προσωπικότητες να διεκδικούν θέσεις στον Δήμο Μαραθώνα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.