Ηράκλειο – Κρήτης: Ασελγούσε επί έξι χρόνια στα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του

Ηράκλειο - Κρήτης

Με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής συνελήφθη στο Ηράκλειο ένας 52χρονος αλλοδαπός, αλλά η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δέχθηκαν καταγγελίες ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί σειρά ετών τα δύο παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του!

Τα παιδιά, που έμεναν με το ζευγάρι σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, είναι σήμερα ηλικίας 14 και 24 χρόνων, ωστόσο εκτιμάται ότι η κακοποίησή τους συνέβαινε πάνω από έξι χρόνια, όταν ήταν ακόμη ανήλικο το μεγαλύτερο που είναι ΑμεΑ!

Τα δύο αγόρια έχουν εξεταστεί από παιδοψυχολόγους και θα υποβληθούν και σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν πολύ προσεκτικά την υπόθεση έχουν πάρει καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Ο 52χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε πως “δεν πείραξε τον μεγάλο” ενώ, κατά την διάρκεια της διαδικασίας, ήταν νευρικός και εριστικός.

Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.