Ηράκλειο: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε κατά τριών νεαρών

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας ηλικιωμένος, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε πυρ κατά τριών νεαρών στο Ηράκλειο.

Οι τρεις νεαροί κάθονταν αμέριμνοι σε ένα παγκάκι και συζητούσαν. Ο 75χρονος, κάτοικος της περιοχής, άγνωστο για ποιο λόγο ενοχλήθηκε και άρχισε να φωνάζει στους τρεις νέους.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι του κρατώντας μια μαγκούρα κι ενώ αρχικά προσποιήθηκε ότι έκανε βόλτα, κινήθηκε πίσω από τους νεαρούς και προσπάθησε να τους χτυπήσει.

Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από τους νέους, οι οποίοι μη θέλοντας να διαπληκτιστούν με τον 75χρονο, άρχισαν να απομακρύνονται από το σημείο. Τότε, ο 75χρονος έβγαλε από τη μέση ένα 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον των νεαρών τρεις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός με την παρέα των νεαρών να απομακρύνεται με ασφάλεια από το σημείο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατέφθασαν στο σημείο και αφού απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή για λόγους ασφαλείας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 75χρονο.