ΗΠΑ: «Ο Ομπάμα έκανε σεξ με άνδρες και κάπνιζε κρακ»

Δηλητήριο για τονΜπαράκ Ομπάμα στάζει το πρώην αστέρι της δημοσιογραφίας του τηλεοπτικού δικτύου «Fox News», Τάκερ Κάρλσον.  

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους παρακολούθησαν το δημοφιλές podcast «Adam Carolla Show» υποστηρίζοντας ότι οι πάντες γνώριζαν

πως ο πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου Ομπάμα «φτιαχνόταν» με κρακ και είχε σεξουαλικές σχέσεις με άνδρες, μόνο που στην προεκλογική περίοδο το 2008, όλα αυτά τα διόλου κολακευτικά σχόλια για τον Ομπάμα είχαν «θαφτεί» προκειμένου να βρεθεί στο Οβάλ Γραφείο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Κάρλσον επανέλαβε την κατηγορία του Λάρι Σινκλέρ που είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Ομπάμα αγόραζε και κάπνιζε κοκαΐνη πριν κάνουν σεξ το 1999.

«Ο Λάρι Σινκλέρ, είπε στους δημοσιογράφους ότι θα υποβαλλόταν ακόμη και σε εξέταση με ανιχνευτή ψεύδους» προκειμένου να πείσει τους Αμερικανούς πολίτες ότι λέει την αλήθεια.

«Κάπνιζε κρακ με τον Μπαράκ Ομπάμα και έκανε σεξ μαζί του, αυτό ήταν προφανώς αλήθεια», είπε ο Κάρλσον αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του εγκληματία Λάρι Σινκλέρ.

Το 2008, όταν ο Ομπάμα ήταν υποψήφιος πρόεδρος με το Δημοκρατικό Κόμμα. Κανείς δεν ανέφερε τίποτα γιατί οι δημοσιογράφοι είχαν δεχτεί απειλές ότι δεν θα είχαν πρόσβαση στην εκστρατεία του αφροαμερικανού.

«Κανείς δεν το ανέφερε γιατί το επιτελείο του Ομπάμα είχε ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους ότι όποιος μιλήσει, δεν θα έχει πρόσβαση στην εκστρατεία του», υποστήριξε ο αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος.

Ο Σινκλέρ, ο οποίος έχει εκτίσει αρκετά χρόνια στη φυλακή για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή, ισχυρίστηκε στο παρελθόν ότι ο Ομπάμα, ο οποίος ήταν τότε γερουσιαστής, αγόρασε και κάπνιζε κοκαΐνη προτού κάνει σεξ μαζί του.

Υποστήριξε επίσης ότι ο πρώην πρόεδρος είχε και έναν άλλον άντρα εραστή. Αυτά περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο του Σινκλέρ, που κυκλοφόρησε το 2009 υπό τον τίτλο: «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?».

Ο Σινκλέρ, υπερασπίστηκε ξανά τους ισχυρισμούς του κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης εκστρατείας του και είπε: «Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο».

«Το βιβλίο μου μιλάει από μόνο του», είπε πει. Οι δηλώσεις του Τάκερ Κάρλσον είδαν το φως της δημοσιότητας ενώ ο τότε γερουσιαστής Ομπάμα προετοιμαζόταν για τις προεδρικές εκλογές, και όπως ήταν αναμενόμενο, το στρατηγείου του Δημοκρατικού υποψηφίου έκανε λόγο για «πολιτική κομπίνα».

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε εθιστεί στο κρακ και είχε σχέσεις με άνδρες ωστόσο αυτές οι πικάντικες αποκαλύψεις είχαν επιμελώς εξαφανιστεί από τα αμερικανικά ΜΜΕ ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2008. Τελικά ο Ομπάμα έγινε ο πρώτος αφροαμερικανός πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο Τάκερ Κάρλσον ήταν το δημοσιογραφικό αστέρι στο συντηρητικό δίκτυο «Fox News»
Τον Απρίλιο του 2023, ο αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος αποχώρησε από την ειδησεογραφική ναυαρχίδα του Αυστραλού μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ με την μετοχή του καναλιού να υποχωρεί έως και άνω του 5% αφότου έγινε γνωστή η απομάκρυνσή του.

Η αποχώρηση του Κάρλσον, η οποία έγινε κοινή συναινέσει, ήρθε μετά τον διακανονισμό μαμούθ του Fox, ύψους 787 εκατομμυρίων δολαρίων με την «Dominion Voting Systems» για συκοφάντηση της εταιρείας, βάσει των ισχυρισμών του Ντόναλντ Τραμπ περί νοθείας στις εκλογές του 2020.
Ο Τάκερ Κάρλσον ήταν από τα στελέχη του δικτύου τα οποία θα κατέθεταν στη δίκη, προτού το Fox Νews αποφασίσει τον νομικό συμβιβασμό.

Η εκπομπή «Tucker Carlson Tonight» ήταν από τις δημοφιλέστερες της καλωδιακής τηλεόρασης, πρώτη σε τηλεθέαση στη ζώνη της εξαιρουμένων των αθλητικών αγώνων.