ΗΠΑ: Ο Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Μπάιντεν για τις απειλές Ερντογάν

Κάθε άλλο παρά κοινωνικού χαρακτήρα ήταν το τετ – α – τετ που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τζο Μπάιντεν στη δεξίωση του Αμερικανού προέδρου προς τιμήν των ηγετών που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Συνεχίζοντας την επιχείρηση «διεθνοποίηση της τουρκικής επιθετικότητας» που ακολουθεί σταθερά η Αθήνα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Τζο Μπάιντεν για τις απειλές που εκτοξεύει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της χώρας μας σε καθημερινή βάση.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Alpha στη Νέα Υόρκη, Χριστόδουλο Αθανασάτο, στη συνομιλία που είχε την Τετάρτη (21.09.2022) με τον πρόεδρο των ΗΠΑ έθιξε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στη δεξίωση που παρέθεσε ο Τζο Μπάιντεν προς τιμήν των ηγετών που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το τετ – α – τετ των δύο ανδρών δεν είχε απλά κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς ο κ. Μητσοτάκης εξέθεσε τις απειλές Ερντογάν κατά της Ελλάδας.