Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υποδέχτηκε το 2023 μέσα από το νοσοκομείο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έκανε κάποιο ποστ από κάποιο νυχτερινό κέντρο στην αλλαγή του χρόνου, όπως ο περισσότερος κόσμος, αλλά… από το νοσοκομείο

Η νεαρή γυναίκα συνεχίζει να μάχεται με όλη της τη δύναμη, από τον Μάιο του 2020 όταν και δέχτηκε στην Καλλιθέα τον επίθεση με βιτριόλι, και παρά τις δυσκολίες δεν σταματά να χαμογελά και να δείχνει τη δύναμη της ψυχής της.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram δείχνει ότι βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο, καθώς είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο και στέλνει τις ευχές της για το νέο έτος.

«Καλή και όμορφη χρονιά σε όλους. Εμένα με βρήκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο όλα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν με την υγεία τους όλα θα πάνε καλά. Με αγάπη Ιωάννα», γράφει χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα πολύ να πω ότι…»

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για την Ιωάννα, που ακόμα συνεχίζεται, αφού το τέλος δεν είναι κοντά.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις επεμβάσεις, που διαδέχονται η μία την άλλη, και παραδέχτηκε: «Θα ήθελα πολύ να πω ότι είμαι κοντά στο να τελειώσει όλο αυτό, αλλά δεν ισχύει. Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη να μου πει συγκεκριμένα κάτι, γιατί κανείς δεν ξέρει. Εξαρτάται από τον οργανισμό, έχει να κάνει με το είδος του εγκαύματος… Είναι όλα πολύ σχετικά και παίζει σημαντικό ρόλο το πόσο εγώ η ίδια ακολουθώ τις οδηγίες, γιατί αυτό μπορεί να με πάει μπροστά, μπορεί και πίσω, θέλω να πιστεύω πως μπορεί να μην είμαι κοντά στο τέλος, αλλά έχω κάνει σημαντική απόσταση».