Ινδία: Προσποιήθηκαν τους δικηγόρους και σκότωσαν κακοποιό μέσα στο δικαστήριο

Σύμφωνα με την Indian Express, αμέσως οι αστυνομικοί σκότωσαν τα δυο άτομα ενώ ο Gogi διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Σκηνές που παραπέμπουν σε ταινία του Χόλυγουντ, εκτυλίχθηκαν σε δικαστήριο της Ινδίας.

Μια απίστευτη μαφιόζικη εκτέλεση συνέβη μέσα σε δικαστήριο στην Ινδία, όπου δυο άνδρες, προσποιούμενοι τους δικηγόρους δολοφόνησαν διαβόητο κακοποιό.

Ο Jitender Maan, γνωστός με το ψευδώνυμο Gogi, ήταν κατηγορούμενος για δολοφονίες, απόπειρες φόνου, εκβιασμούς, κατοχή όπλων, ληστείες αλλά και… καταπάτηση ξένης γης!

Ενώ ο Gogi περίμενε σε μια ειδική αίθουσα, δυο άνδρες, οι οποίοι προσποιούνταν τους δικηγόρους, πέρασαν την ασφάλεια, πέρασαν και από τον έλεγχο της αστυνομίας, μπήκαν στην αίθουσα και εκτέλεσαν με έξι σφαίρες τον 30χρονο.

Σύμφωνα με την Indian Express, αμέσως οι αστυνομικοί σκότωσαν τα δυο άτομα ενώ ο Gogi διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατό τους.

Ο 30χρονος θεωρούνταν ως ένας από τους πιο «σκληρούς» κακοποιούς στο Δελχί και φυσικά η δολοφονία του, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μέρος του πόλεμου των συμμοριών της ινδικής μαφίας…