Ηλεία – Ασέλγεια σε ανήλικη: Στο φως οι συνομιλίες του αθλητικού παράγοντα με την 15χρονη

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 15χρονης αθλήτριας από 60χρονο παράγοντα γυναικείας ομάδας στην Ηλεία.

«Σε παρακαλώ, δώσε μου μια ευκαιρία, σου το ζητάω όπως ο καταδικασμένος σε θάνατο, πέφτω στα πόδια σου», ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε στην 15χρονη ο 60χρονος, στην εν λόγω υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε επίπεδο προκαταρκτικής έρευνας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανοίξει ήδη νέος κύκλος καταθέσεων.

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας, ο παράγοντας του αθλητισμού θέλοντας να μεταπείσει την ανήλικη κοπέλα, της έγραψε «έδωσες υπόσχεση, ό,τι και να γίνει, η φιλία μας δεν θα χαλάσει».

Σύμφωνα με το patrisnews, από τις απαντήσεις του νεαρού κοριτσιού φαίνεται ξεκάθαρα πως προσπαθεί να τον αποφύγει και να κόψει κάθε επικοινωνία μαζί του.

«Μη με ξαναενοχλήσεις. Όπου πάω, ό,τι και να κάνω, τηλέφωνο, δεν μπορώ», είναι μία από τις απαντήσεις που έδωσε στον 60χρονο η 15χρονη που τον καταγγέλει για ασέλγεια.

Οι έντονες πιέσεις μάλιστα, αλλά και οι ακραίες ώρες που φέρεται να έστελνε μηνύματα στη κοπέλα, καθώς από τη συνομιλία προκύπτει ότι της έστελνε ακόμα και στις 4 τα ξημερώματα, φαίνεται ότι την είχαν τρομοκρατήσει λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως «…φοβάμαι να βγω από το σπίτι».

Μιλώντας στην εφημερίδα η μητέρα της ανήλικης αθλήτριας θέλει να στείλει ένα και μόνο μήνυμα προς όλα τα άτομα που έχουν δεχθεί αντίστοιχη ή άλλου είδους παρενόχληση: «Να μιλήσουν όλα τα θύματα. Να μην φοβούνται να μιλήσουν».

Η νεαρή κοπέλα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει στους γονείς της για τα όσα έζησε, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.