Ηγουμενίτσα: Πέθανε το βραβευμένο σκυλί του Λιμεναρχείου

Έφυγε από τη ζωή το σκυλί «θρύλος» του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, που… υπηρέτησε το Σώμα επί σειρά ετών με αυταπάρνηση και είχε βραβευτεί για τις μεγάλες επιτυχίες του στην ανεύρεση ναρκωτικών

Η θρυλική σκυλίτσα, «ΛΕΣΥ», όπως ήταν το όνομα της πιο αγαπημένης… συναδέλφου των μελών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας πέθανε, όπως ανακοίνωσαν οι απόστρατοι του Λιμενικού Σώματος ΒΔ Ελλάδος, οι οποίοι και αποχαιρέτησαν το σκυλί – συνάδελφό τους με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Πριν ημέρες βραβεύτηκε για το έργο της και τις ικανότητες της από τον ΥΝΑΝΠ η σκυλίτσα ΛΕΣΥ Κ19 του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας μαζί με τον καθοδηγητή της και συνοδό συνάδελφο Τσάκαλο Χαράλαμπο.

Δυστυχώς μάθαμε τον θάνατο της και λυπούμαστε πολύ. Επί χρόνια η ΛΕΣΥ ήταν η προέκταση της πείρας και της ασύγκριτης τεχνικής δραστηριότητας του συνοδού της, με πολλές επιτυχίες στη δίωξη και τον εντοπισμό ναρκωτικών. Θα την θυμόμαστε με αγάπη.

Στο νέο αντικαταστάτη της, Βλαντ, ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο της».

Όπως ανέφερε το thespro.gr η σκυλίτσα «θρύλος» του Λιμεναρχείου πριν από λίγες ημέρες είχε βραβευτεί από τον Υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη για το έργο της και την υπηρεσία της, μαζί με το συνοδό της Τσάκαλο Χαράλαμπο.