Η συγκινητική δωρεά του Μέσι σε Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων

Στο Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Καταλονίας έκανε δωρεά τα παπούτσια με τα οποία έκανε το ρεκόρ των 644 γκολ ο Λιονέλ Μέσι για να δημοπρατηθούν για καλό σκοπό.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε δώρο τα παπούτσια που φορούσε όταν έκανε το ρεκόρ των 644 γκολ στον αγώνα με τη Βαλένθια τον Δεκέμβριο.

Πλέον, τα συγκεκριμένα παπούτσια βρίσκονται στο Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Καταλονίας και θα παραμείνουν εκεί για έναν μήνα, προτού δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, τα χρήματα από τη δημοπρασία θα πάνε σε Νοσοκομείο Παίδων με ογκολογικά προβλήματα και άλλες σοβαρές ασθένειες.

«Με γεμίζει πολλή χαρά το ιστορικό ρεκόρ των 644 γκολ, όμως το πιο σημαντικό είναι να μπορώ να κάνω κάτι για τα παιδιά που δίνουν μάχη για την υγεία τους» τόνισε ο 33χρονος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι με τα 644 γκολ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ που έχει σημειώσει ένας παίκτης σε έναν σύλλογο, ξεπερνώντας τον Πελέ.

⚽ L’art també marca gols! adidas i Leo Messi han donat al museu les botes originals amb les quals l’argentí ha batut el…

Posted by Museu Nacional d’Art de Catalunya on Friday, February 12, 2021