Η Σοφία σύντροφος του Γιόβιτς και η Γέλενα Καρλέουσα «ενώνουν τις δυνάμεις τους» σε σέξι φωτογράφιση

Σοφία Μιλόσεβιτς

Το 31χρονο super model Σοφία Μιλόσεβιτς υπογράφει τη δική της σειρά βραδινών ρούχων – Πρωταγωνίστρια στην καμπάνια μεταξύ άλλων καλλονών και η ποπ σταρ, Γέλενα Καρλέουσα

Η δίμετρη καλλονή,  Σοφία Μιλόσεβιτς, αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές συντρόφους ποδοσφαιριστών.

Με αναλογίες που… κόβουν την ανάσα παρά τη γέννηση του γιου της με τον Λούκα Γιόβιτς, υπογράφει τη δική της σειρά με βραδινά ρούχα Sofi milo.

Ως μοντέλο στην καμπάνια της μάλιστα ποζάρει και η ποπ σταρ Γέλενα Καρλέουσα, που έγινε γνωστή μέσα από την επεισοδειακή σχέση της με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Τα σκανδαλοθηρικά Μέσα στη Σερβία μάλιστα είχαν χρεώσει στην καυτή Σοφία πως διατηρούσε παράνομη σχέση με τον Ντούσκο Τόσιτς, σύζυγο και πατέρα δύο παιδιών της Καρλέουσα!

jelena_sofija
Αριστερά η Γέλενα Καρλέουσα και δεξιά η Σοφία ΜιλόσεβιτςΗ… πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Γιόβιτς

Τον Οκτώβριο ου 2019 φούντωναν ολοένα και περισσότερο τα σενάρια που ήθελαν τον Λούκα Γιόβιτς να έχει χωρίσει με τη σύζυγό του και μητέρα του δύο ετών γιου του Ντέιβιντ, για τα… μάτια της εντυπωσιακής συμπατριώτισσας του, ονόματι Σοφία Μιλόσεβιτς.

exjovic

To μοντέλο και επιχειρηματίας από την Σερβία που μετρά σχεδόν 600 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον Αντε Ρέμπιτς αλλά και τον Λιάιτς. Φαίνεται πως είναι φαν του… ποδοσφαίρου!

miloseviccc