Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει αναταράξεις: Πάθη, όνειρα και αντισυμβατικές καταστάσεις…

Ζώδια

Κάθε μήνα πραγματοποιείται μια Νέα Σελήνη καθώς συναντά τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο και ανοίγει ο δρόμος για ξεκινήματα που αλλάζουν τις εκάστοτε συνθήκες της ζωής μας.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων, όπως αυτές αναφέρονται στο oroskopos.gr.

Κριός
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, κάνετε άλμα και προχωράτε δυναμικά προς μια νέα κατεύθυνση που θα σας χαρίσει επιτυχία και μεγάλη αναγνώριση. Φιλικές σχέσεις τείνουν να γίνουν ερωτικές.

Ταύρος
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, καθώς λαμβάνετε κρυφή υποστήριξη από πρόσωπο κύρους. Η σχέση σας με άτομο που συνδέεστε χρόνια επαναξιολογείται. Νέες γνωριμίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο ευνοούνται.

Δίδυμοι
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι Δίδυμοι ανοίγετε τα φτερά σας και έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και μεταμορφώνεστε. Αποχαιρετάτε το παρελθόν και κυνηγάτε μετά μανίας το μέλλον. Ταξίδια, νομικά ζητήματα ευνοούνται.

Καρκίνος
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, διευθετείτε τα οικονομικά σας με διαφορετικό τρόπο και η σχέση σας με άτομο που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα αλλάζει. Συγχρόνως, βγαίνετε από μια ψυχοφθόρα σχέση και απελευθερώνεστε. Δάνεια, οφειλές επανέρχονται στο προσκήνιο.

Λέων
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει τελείως την προσωπική σας κατάσταση. Μπαίνετε σε σχέση με άτομο που σας καλύπτει συναισθηματικά. Επαγγελματικές γνωριμίες, χρόνιες σχέσεις ευνοούνται.

Παρθένος
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα αλλάξει η καθημερινότητα σας, καθώς μπαίνετε σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον. Αλλαγή πόστου αναμένεται. Θέματα φυσικής κατάστασης επανέρχονται.

Ζυγός
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα βρεθείτε με κόσμο που σας ανεβάζει ψυχολογικά. Συγχρόνως τα επιχειρηματικά σας σχέδια θα ολοκληρωθούν με επιτυχία. Φλερτ, έρωτες με νεότερα άτομα ευνοούνται.

Σκορπιός
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα εισπράξετε αγάπη και κατανόηση από το περιβάλλον σας με αποτέλεσμα να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Μια συναισθηματική σχέση τείνει να γίνει πιο επίσημη. Θέματα κληρονομικά επανέρχονται στο προσκήνιο.

Τοξότης
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα υπογράψετε μια συμφωνία που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μερικοί θα ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο ή θα αρχίσετε τα ταξίδια λόγω αλλαγής εργασίας. Θέματα σπουδών και γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται.

Αιγόκερως
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα βελτιωθεί η πρακτική πλευρά της ζωής σας και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα. Σχέσεις μέσα στον εργασιακό χώρο ευνοούνται.

Υδροχόος
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, κάνετε τεράστιες αλλαγές, καθώς θέλετε να διαγράψετε τελείως το παρελθόν. Μια νέα γνωριμία αναμένεται. Χρόνιες επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται.

Ιχθύες
Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα ζητήσετε καταφύγιο σε μια μυστική αγκαλιά και παρά τις προκλήσεις, εσείς νιώθετε ευτυχισμένοι. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εναλλακτικές θεραπείες ευνοούνται.