Η Μουσική Ομάδα ΑΕΙΦΑΡΟΝ στην Μπουάτ Απανεμιά στην Πλάκα … κι όλη η Γης ανθίζει!

Αυτήν την Δευτέρα 27 Μαΐου η Μουσική Ομάδα ΑΕΙΦΑΡΟΝ θα βρεθεί στην Μπουάτ Απανεμιά στην Πλάκα (Αθήνα) για να χαρίσει μελωδίες, νότες και χαρά σε όσους τυχερούς θα επιλέξουν να «μουσικοταξιδέψουν» μαζί της.

…κι όλη η Γης ανθίζει… ο τίτλος της μουσικής παράστασης-συναυλίας!
…μαζί ανθίζουν και όλες οι ψυχές που γίνονται συμμέτοχοι στις μουσικές δράσεις!

Τα τραγούδια της Μουσικής Ομάδας ΑΕΙΦΑΡΟΝ συνθέτουν μία μελωδική αφήγηση ψυχικής αναγέννησης, πνευματικής εξύψωσης και ελευθερίας.
Οι μελωδίες της πυροδοτούν την αισιοδοξία και την ζωτικότητα, εναρμονίζοντάς το κοινό με τον φυσικό του ρυθμό—που είναι ο ρυθμός της Ζωής. 
Τα όργανά της μουσικής Ομάδας ΑΕΙΦΑΡΟΝ κουρδίζονται στα 432Hz, μιας αρμονικότερης συχνότητας για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Τα περισσότερα τραγούδια είναι ιδιαίτερες, εξ ολοκλήρου συνθέσεις της μουσικής ομάδας. Το ρεπερτόριό διανθίζεται με παραδοσιακά τραγούδια από την Ελλάδα καθώς επίσης διασκευές γνωστών και αγαπητών τραγουδιών.

Η μουσική ομάδα του Αείφαρον αποτελείται από τους: Κατερίνα Ρίττερ (φωνητικά) και Απόστολο Στάμο (κιθάρα) που συνθέτουν την πλειοψηφία των τραγουδιών και τα υπόλοιπα μέλη που εμπλουτίζουν την καλλιτεχνική της παλέτα συνεισφέροντας τα ταλέντα τους είναι: η Δήμητρα Σακελλαροπούλου (φωνητικά), η Ερμηέλ Τζανέβα (φλάουτο), ο Πυθαγόρειος Χατζηνικολάου (μπουζούκι), ο Μάνος Μιχαλίτσης (λαούτο), ο Παναγιώτης Στάμος (τύμπανο τσέμπε, καχόν),ο Μίνωας Σφηνιάς (στάμνα),ο Γιάννης Μαλλιαρουδάκης (μπεντίρ) και ο Δημήτρης Σταθακόπουλος στον ήχο.

Αυτήν την Δευτέρα μαζί με την Μουσική Ομάδα ΑΕΙΦΑΡΟΝ θα τραγουδήσει και η Σοφία Ανδριανού σε φιλική συμμετοχή!

Ραντεβού στην Μπουάτ Απανεμιά, τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22.00
είσοδος 10€ με ποτό.

Μνησικλέους & Θόλου 4, Πλάκα, Αθήνα
τηλ. κρατήσεων 210 324 8580