Η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 με την Λαμία

Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο α’ μέρος του αγώνα η Ξάνθη πίεσε και έβγαλε ορισμένες φάσεις αλλά την πολύ μεγάλη ευκαιρία δεν την είχε. Επίσης η Λαμία ήταν ξανά στημένη καλά αμυντικά και τακτικά και άντεξε στην πίεση των Ακριτών.

Στην επανάληψη η Λαμία ανέβασε στροφές και είχε πιο καλή επιθετικά εικόνα από την Ξάνθη. Έχασε και μεγάλες φάσεις όπως το τετ α τετ του Βιγιάλμπα στο 56′ και στο 57′ ο Ασίγκμπα έκανε κεφαλιά άουτ σε εξαιρετική θέση και με τον Αμπάντ να είναι ουσιαστικά εκτός εστίας. Επίσης και στο 74′ έφτασε κοντά στο 0-1 η Λαμία με δύο διαδοχικά σουτ. Στην συνέχεια είχε φάση με τετ α τετ και ο Σάλιακας. Στο 86′ η Ξάνθη είχε δοκάρι από σουτ του Τζουρίτκσοβιτς. Οι Ακρίτες πίεσαν παραπάνω προς το τέλος αλλά δεν κατάφεραν κάτι.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλός,  αν και οι Ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν για  ένα πέναλτι

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Τεσέϊρα Εντουάρντο (78′ Ντε Αμορίμ), Φοσέ (53′ λ.τρ. Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Καμαρά (73′ Κοβάτσεβιτς), Κασάδο, Καρασαλίδης, Μουλέν, Στάρτζεον και Κάστρο.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (65′ Σάλιακας), Μπεχαράνο, Δημούτσος (81′ Ντελ Πίνο), Νιασέ, Καραμάνος και Βασιλόγιαννης (87′ Σασί).