Η Γη της ελιάς: Τίνος είναι ρε Μυρτάλη το παιδί; – Η εγκυμοσύνη που φέρνει αναστάτωση

Η Γη της ελιάς

Μία ανατροπή που κανείς δεν περίμενε. Εκεί που το κοινό στα social media δεν αντέχει την συμπεριφορά της Αφροδίτης Λιάντου ως Μυρτάλη, τώρα θα μας απασχολήσει με τα προσωπικά της.

Μένει έγκυος στη Γη της ελιάς, την ίδια στιγμή που χωρίζει με τον Χρήστο και επιστρέφει στην αγκαλιά του Αλέξη. Τίνος είναι όμως το παιδί Μυρτάλη; Ο γρίφος δεν θα λυθεί τόσο εύκολα.

Το τεστ DNA, είναι πάντα ένα ενδιαφέρον και αγαπημένο στοιχείο στη σειρά η Γη της ελιάς.

Έχουμε δει την Αντιγόνη να το κάνει για να δει αν είναι κόρη του Ισίδωρου, σε λίγο θα το κάνει κρυφά και ο Σωκράτης (Αποστόλης Τότσικας),

για να δει αν η κόρη της είναι και κόρη του και οσονούπω στο μικροβιολογικό εργαστήριοθα πάει και η Μυρτάλη, η οποία στα ξαφνικά θα μείνει έγκυος, όπως υποστηρίζουν τα τελευταία spoiler, αλλά δεν θα είναι σίγουρη για το ποιος είναι ο πατέρας.

Κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον Χρήστο, είχε συνευρεθεί με τον Αλέξη, με τον οποίο θα το ξανατολμήσει, αγνοώντας ότι αυτή είναι η αφορμή για να την εγκαταλείψει οριστικά ο πρώτος.

Θα τους δει, αλλά δεν θα το πει, απλά θα μαζέψει τα πράγματά του και θα την αφήσει ήσυχη να ζήσει τον παλιό έρωτά της.

Αυτά τα μπρος – πίσω στους έρωτες της Μυρτάλης, η αλήθεια είναι πως έχουν κουράσει για λίγο το κοινό, που οσονούπω θα βρει νέα ασχολία. Να λύσει το γρίφο για το ποιος είναι ο πατέρας.

Η Μυρτάλη δεν θα μοιραστεί με κανέναν τον προβληματισμό της, ούτε καν με τους ενδιαφερόμενους.

Η πρώτη που θα μάθει τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη θα είναι η Ιουλία, αλλά θα αγνοεί και εκείνη σημαντικές λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή της ανιψιάς της.

Σε λίγο καιρό στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και την ίδια την Ιουλία να γυρίζει σελίδα στην προσωπική της ζωή.
Η συγκατοίκηση και η επανασύνδεση με τον αστυνόμο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η λύση είναι ο οριστικός χωρισμός.
Αυτό σημαίνει ότι ξανανοίγει ο δρόμος για τον Στάθη. Και αυτή η επανασύνδεση, είναι θέμα χρόνου για να συμβεί.