Η Γη της Ελιάς: Η «τούμπα» του Αποστόλη Τότσικα στην πρόβα – Δείτε το βίντεο

Τότσικας

Πέντε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Μπρούσκο» το 2017, ο Αποστόλης Τόυτσικας συναντά και πάλι τηλεοπτικά τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο ηθοποιός είναι ο νέος χαρακτήρας στη «Γη της Ελιάς» και θα ερμηνεύσει έναν άντρα, που ζει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο ελαιόλαδου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε σε πρόσφατη ανάρτησή του στο TikTok, ένα βίντεο με τον νέο ηθοποιό της σειράς. Οι δυο τους βρίσκονται σε εξωτερικό γύρισμα με το συνεργείο.

«Λοιπόν πάμε μια πρόβα Αποστόλη» ακούγεται να λέει ο σκηνοθέτης στο βίντεο. Τότε ο Αποστόλης Τότσικας ξεκινά κατευθείαν την πρόβα.

«Ούτε λεπτό παραπάνω» ακούγεται να λέει ως Σωκράτης Δρακόπουλος, όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ίδιος βρίσκει εμπόδιο και πέφτει στο έδαφος, όμως σηκώνεται αμέσως. Ο Ανδρέας Γεωργίου τον ρωτά: «Είσαι καλά;» με τον Αποστόλη Τότσικα να προσπαθεί να μείνει στον ρόλο, αλλά όλοι ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο

Ο ρόλος του Αποστόλη Τότσικα

Το παρελθόν του Σωκράτη Δρακόπουλου και οι δεσμοί του με κάποιους ήρωες της σειράς θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση και θα δώσουν εντελώς απρόσμενη τροπή στις ιστορίες τους.

Ο Σωκράτης Δρακόπουλος είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, της κόρης της Αντιγόνης, με την οποία είχε στο παρελθόν μια περιστασιακή σχέση.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», τη μικρή υιοθέτησε ο Μάνος και η Μαρίνα, με την Αντιγόνη να είναι φανερά μετανιωμένη για την απόφασή της να δώσει την Αγγελική για υιοθεσία.