Η Γη της Ελιάς: Η σχέση του Στάθη και της Εύας περνάει κρίση

Η Γη της Ελιάς

Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στις 21:00 στο MEGA. Στη «Γη της Ελιάς» η σχέση του Στάθη και της Εύας περνάει κρίση και ένα πάθος που παραμένει άσβεστο.

Σήμερα σε μία αυθόρμητη στιγμή, ο Στάθης πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει. Θα ζωντανέψει ξανά αυτός ο έρωτας;

Ακόμη, τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα. Το δίλημμα μεγαλώνει κι εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει.

Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος προς τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή.

Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στον Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες.

Η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στη δίκη, δυσκολεύοντας πάρα πολύ τη θέση της Αθηνάς.

Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη.

Δείτε το τρέιλερ