
Στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», στις 21:00, στο MEGA, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.
Πιο συγκεκριμένα, από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η σχέση της Βασιλικής με την Αρετή, καθώς οι δυο τους μοιάζουν να μην μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα που τις χωρίζει.
Η Ειρήνη λέει στη Βασιλική ότι η Αρετή την έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο στην αστυνομία, προκαλώντας της ταραχή. Αργότερα, μάνα και κόρη θα έρθουν σε ρήξη.
O Λυκούργος εκφράζει στη Χάιδω την ανησυχία του ότι ο Κωνσταντίνος έχει πάρε δώσε με τη συμμορία του Κεφάλα στην Αθήνα.
Ο Γιώργης και η Ευτυχία εκφράζουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματά τους, αλλά καταλήγουν σε αδιέξοδο.
Η Χάιδω είναι πεπεισμένη ότι ο Πέτρος ήταν ο πατέρας της Ειρήνης, αναθαρρεί όμως με κάτι που της επισημαίνει ο Λυκούργος.
Η Δήμητρα καλεί τον Κίμωνα σπίτι της και του κάνει αισθησιακό στριπτίζ ως «Ράινα».
Μετά από μια παθιασμένη νύχτα, το ζευγάρι πηγαίνει βόλτα σε ένα γραφικό χωριό της Μάνης.
Ο Γιώργης πρέπει να πάει στην Αθήνα για δουλειά, αλλά όταν προτείνει στην Ιουλία να τον ακολουθήσει, εκείνη θα αρνηθεί, καθώς θέλει να βρεθεί με τον Στάθη.
Δείτε το τρέιλερ: