Η απάντηση του Κ. Μπακογιάννη στον Δ. Γιαννακόπουλο

Κώστα Μπακογιάννης

Ο δήμαρχος Αθηναίων πήρε θέση για τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρότζεκτ του Βοτανικού και την συζήτηση που είχε με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει…αλλά δεν βλέπει.
Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική. Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε»,
 ανέφερε στην προσωπική σελίδα του στο facebooκ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με το θέμα του νέου γηπέδου χαρακτήρισε τον Βοτανικό ως τον βασικότερο παράγοντα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και πως ο Δήμος Αθηναίων θα παραχωρούσε τον Βοτανικό δια βίου για χρήση από τον Παναθηναϊκό.

Επισήμανε ότι διάφοροι (Τράπεζες, Δήμος, εταιρείες) θέλουν να αδικήσουν τον σύλλογο στο θέμα του Βοτανικού και να γκρεμίσουν τη Λεωφόρο προτού γίνει το γήπεδο και σημείωσε πως ζητούν από τον Παναθηναϊκό να δώσουν τη Λεωφόρο που αξίζει 300 εκατ. ευρώ και ο σύλλογος να είναι ενοικιαστής εκεί, με το γήπεδο να το εκμεταλλεύεται ο δήμος και όχι ο Ερασιτέχνης.