Η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει το ζήτημα Νέστορ Αραούχο

Οι Μεξικανοί εμφανίζουν τον Νέστορ Αραούχο προ των πυλών της Ενωσης, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Τα ονόματα που «παίζουν» στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι μετρημένα σε αυτήν τη χρονική συγκυρία. Ισως μάλιστα να μην απηχούν απόλυτα την πραγματικότητα και όσα διαρρέονται από το εξωτερικό.

Οι Μεξικανοί με σειρά δημοσιευμάτων εμφανίζουν τον Νέστορ Αραούχο ως βασική επιλογή της Ενωσης για το κέντρο της άμυνας και μάλιστα ανέφεραν, πως αποτελεί εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα (άρα και νόμο, όπως είχε ξεκαθαρίσει και ο Μελισσανίδης).

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Μεξικό η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη και ο 32χρονος στόπερ εμφανίζεται ως πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για τη θέση. Πηγές της Ενωσης όμως, τόνιζαν πως μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση που είχε δοθεί για το θέμα, δηλαδή πως δεν υπήρχε κάτι για την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ανέφεραν πως όχι μόνο δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό, αλλά εντός της ΠΑΕ δεν υπάρχουν και ενδείξεις πως κινείται η Ενωση προς τη συγκεκριμένη επιλογή.

Πάντως, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ ψάχνει κάποιον παίκτη υψηλού επιπέδου για το κέντρο της άμυνας της. Μετά την αποχώρηση του Τζαβέλλα, η ΑΕΚ ψάχνει τουλάχιστον έναν αμυντικό επιπέδου για να πλαισιώσει Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου, ενώ ενδέχεται να πάει και σε μια ακόμα προσθήκη με κάποιον εξελίξιμο.

Πάντως, το δεδομένο είναι πως πάει για «ονομαστή» περίπτωση και δεν είναι τυχαίες οι πρόσφατες συνδέσεις με επιλογές τύπου Οταμέντι και Κίερ.