Η ΑΕΚ ανακοινώνει πως θα απουσιάζει από εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Με επίσημη τοποθέτησή της η ΑΕΚ επισημαίνει πως δεν συμμετέχει σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων, ωστόσο είναι παρούσα σε θέματα ασφάλειας.

Συγκεκριμένα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με επίσημη τοποθέτηση της απάντησε σε όσα σενάρια ανέφεραν πως δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με την Ντινάμο Ζάγρεμπ, με την Ένωση να ξεκαθαρίζει πως δεν θα μπει στην διαδικασία να συμμετέχει σε θέματα που αφορούν πράγματα εκτός τα μέτρα ασφαλείας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Κροάτες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
«Εμείς δεν συμμετέχουμε λόγω πένθους σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων. Σε οτιδήποτε αφορά θέματα ασφάλειας φυσικά και είμαστε παρόντες, όπως έγινε νωρίτερα στο Μάκσιμιρ στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ, με παρουσία και της UEFA. Η μία από τις προβλεπόμενες συσκέψεις ασφαλείας, η άλλη είναι αύριο το πρωί. Και σε οτιδήποτε αφορά οργανωτικά φυσικά δεν αρνούμαστε επικοινωνία.

Αποχωρήσαμε από την σύσκεψη ανήμερα της δολοφονίας για προφανείς λόγους. Πώς είναι δυνατό να βρισκόμαστε στο γήπεδο τους, να συμμετέχουμε στις συσκέψεις και να κατηγορούμαστε ότι είμαστε εξαφανισμένοι;

Φυσικά αντίστοιχα άτοπες και αβάσιμες είναι και οι αιτιάσεις του προέδρου της Κροατικής Ομοσπονδίας. Αναφέρει πράγματα που δεν συμβαίνουν».