Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ο Σάνι δεν είναι καλό παιδί, δεν στέλνει λεφτά στην οικογένειά του» λέει ο αδερφός

«Ο Σάνι δεν είναι καλό παιδί,δεν πάει στη δουλειά, πίνει μπύρες και τσιγάρα και δεν στέλνει λεφτά στην οικογένεια του στο Πακιστάν…» με αυτά τα λόγια, ο αδερφός του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 17χρονης Νικολέττας, σκιαγραφεί το προφίλ του Πακιστανού δολοφόνου μέσα από την κατάθεση στην Αστυνομία που αποκαλύπτει το protothema.gr.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος Καμράν, αναφέρει πως « Είμαι στην Ελλάδα εξήμισι χρόνια περίπου και καταλαβαίνω καλά τα ελληνικά. Μένω στο σπίτι που σας είπα μαζί με ένα ξάδερφό μου και τον θείο μου. Τα τελευταία πέντε χρόνια δουλεύω σε μια αποθήκη με χαρτιά που είναι στο Περιστέρι. Στην αποθήκη πηγαίνω κάθε μέρα πρωί, γύρω στις οχτώ και φεύγω το απόγευμα γύρω στις πέντε. Εδώ στην Αθήνα είναι ο αδερφός μου ο Σάνι. Ο Σάνι, ήρθε στην Ελλάδα το 2017 από ότι θυμάμαι. Μέχρι πριν οχτώ μήνες στο Σάνι έμενε μαζί μου στο σπίτι.

Πριν ένα χρόνο περίπου. γνώρισε μια κοπέλα την Νικολέττα και την είχε γκόμενα. Την Νικολέττα την γνώρισα και εγώ. Ήταν μια χαρά κοπέλα και αγαπούσε το Σάνι. Και ο Σάνι την αγαπούσε. Ο Σάνι ήθελε να φέρει την κοπέλα να μείνει στο σπίτι. Πριν οχτώ μήνες περίπου, είχαν μείνει σε αυτό το σπίτι μαζί με εμάς για μια βδομάδα περίπου. Επειδή δεν ήταν σωστό να μένει κοπέλα σε σπίτι που μένουν άντρες, είπα στον Σάνι να φύγουν απ’ το σπίτι. Έτσι ο Σάνι μαζί με την Νικολέττα πήγαν να μείνουν σε ένα σπίτι μαζί με τη μαμά της Νικολέττας και την αδερφή της. Το σπίτι αυτό ήταν στο Περιστέρι. Εκεί έμενε ο αδερφός μου τους τελευταίους οχτώ μήνες. Από το δικό μου το σπίτι δεν είχε κλειδιά, από το σπίτι που έμενε με την Νικολέττα σίγουρα έχει κλειδιά. Από τότε που έφυγε από το σπίτι δεν μιλούσαμε κάθε μέρα με τον Σάνι. Τον τελευταίο καιρό ο Σάνι δούλευε σ’ ένα μαγαζί με πράγματα για την εκκλησία. Εκεί δουλεύει ένας θείος μου και πήγε και ο Σάνι μετά. Ο Σάνι δεν είναι καλό παιδί, δεν πάει στη δουλειά, πίνει μπύρες και τσιγάρα και δεν στέλνει λεφτά στην οικογένειά μας το Πακιστάν. Γι’ αυτό και δεν ήθελα να μιλάμε κάθε μέρα».

Του ζήτησε χρήματα για να πάει στη Θεσσαλονίκη

Ο 27χρονος αναφέρεται επίσης και στη συνάντησή του με τον Σάνι την περασμένη Δευτέρα, όταν του ζήτησε χρήματα για να φύγει για τη Θεσσαλονίκη.

«Προχθές την Δευτέρα πήγα το πρωί στη δουλειά μου. Γύρω στις 5:30 το απόγευμα γύρισα στο σπίτι μου. Μόλις έφτασα σπίτι και πήγα να μπω μέσα, με φώναξε ο Σάνι. Ήταν έξω από το σπίτι και φώναζε το όνομα μου. Φορούσε μια καφέ μπλούζα, νομίζω και ένα παντελόνι. Στην πλάτη είχε μια τσάντα και στο χέρι μια βαλίτσα με ροδάκια. Ο Σάνι μου ζήτησε να του δώσω 100 €, γιατί ήθελε να φύγει και να πάει σε ένα χωριό στην Θεσσαλονίκη γιατί εκεί βρήκε μια δουλειά. Δε μου είπε σε ποιο χωριό θα πήγαινε, ούτε εγώ τον ρώτησα. Τον ρώτησα που είναι η Νικολέττα και μου είπε ότι θα πάει κι αυτή μαζί του. Του είπα ότι δεν έχω 100 ευρώ, μου ζήτησε 50 ευρώ και του είπα πάλι ότι δεν έχω. Τελικά δεν του έδωσα τίποτα. Αυτός έφυγε και εγώ μπήκα μέσα στο σπίτι.

Δεν μιλήσαμε πολύ γιατί σου γιατί όπως σας είπα δεν θέλω να έχω πολλές σχέσεις με τον Σάνι. Από τότε δεν τον ξαναείδα. Από το φίλο μου τον Αλί έμαθα ότι την Δευτέρα ο αδερφός μου πήγε μετά από μένα στο σπίτι του. Χθες το μεσημέρι έμαθα ότι η Νικολέττα, η γκόμενα του Σάνι, πέθανε. Ο Αλή μου το είπε και μου είπε ότι ήταν εδώ στην αστυνομία. Χθες το βράδυ με πήρε τηλέφωνο γύρω στις οκτώ ο μπαμπάς μου από το Πακιστάν. Ο μπαμπάς μου είπε ότι έκανε αυτό το πράγμα στην κοπέλα. Δεν ξέρω από που το έμαθε ο μπαμπάς μου. Εγώ με τον Σάνι δεν έχω ξαναμιλήσει από τη Δευτέρα που σας είπα. Δεν ξέρω που είναι. Ο Αλή μου είπε ότι ο Σάνι θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη ξέρω ότι είχε πάει παλιά και μια φορά ότι είχε πάει με την Νικολέττα. Νομίζω ότι έχει κάποιους φίλος εκεί αλλά δεν ξέρω να σας πω πως τους λένε και που μένουν. Με την Νικολέττα δεν ξέρω αν μάλωναν. Η Άννα, η αδερφή της Νικολέττας μου είχε πει κάποια στιγμή ότι μάλωναν».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Νικολέττας κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τονίζει στο protothema.gr πως «ως πληρεξούσιος δικηγόρος εξουσιοδοτήθηκα από τον πατέρα του θύματος για να υποστηρίξω την κατηγορία, αλλά ιδίως να μην καταλογιστεί κανενός είδους ελαφρυντικό, όπως του εν βρασμώ ψυχικής ορμής».