Γουάντα Νάρα: Η φωτο με την… πίσω όψη της – «όλα πάνω μου είναι φυσικά» (φώτο)

Γουάντα Νάρα

Η Γουάντα Νάρα απάντησε στους φίλους της στο Instagram, δηλώνοντας πως όλα πάντα της είναι φυσικά. 

Η σεξοβόμβα από την Αργεντινή εκτός από τη ζωή της στο Παρίσι, την αγάπη της για τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν ή ακόμα και για τις επιχειρήσεις της, ρωτήθηκε αν έχει υποβληθεί σε αισθητική χειρουργική για να βελτιώσει την εμφάνιση του στήθους, του άκρου της ή του προσώπου της.

«Όχι. Όχι το πρόσωπό μου. Με κάνει να γελάω που με βλέπουν με ένα φίλτρο Instagram και λένε ότι έχω κάνει εγχείρηση. Αν ήξεραν ότι βλέπω μια βελόνα και η αρτηριακή μου πίεση πέφτει, δεν θα τα έλεγαν αυτά» είπε η Γουάντα Νάρα και πόσταρε μια φωτογραφία με ένα μπικίνι στο οποίο δείχνει το πίσω μέρος της ανατομίας της.

Αυτό που επέμεινε είναι ότι έχει έναν αισθητικό σε καθημερινή βάση για να διατηρήσει τον τόνο και την ομαλότητα των γλουτών και του προσώπου της.

«Σηκώνομαι πολύ νωρίς, κάνω πρωινό με τα παιδιά, τα προετοιμάζω και μετά τα πηγαίνω στο σχολείο. Έρχομαι σπίτι και εργάζομαι, προπονούμαι και έχω καθημερινή αισθητική στο σπίτι. Στη συνέχεια, έχω μεσημεριανό γεύμα με τον Μάουρο και πηγαίνουμε να αναζητήσουμε τα παιδιά» εξομολογήθηκε.