Γονίδης-Μελάς: Σε ποιον μάχιμο υποψήφιο βουλευτή, δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους και δημοσίως (βίντεο)

Χρόνια τώρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με το ήθος του, την προσωπικότητά του, και την μάχιμη δημοσιογραφία του, βγάζοντας τα, όλα στην φόρα, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Έτσι και τώρα, ο Φίλιππος Καμπούρης, ως υποψήφιος βουλευτής, του «Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών», στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου, και της «Ελληνικής Λύσης», έχει καταφέρει, με τον καθημερινό του αγώνα, να πάρει με το μέρος του, μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, εκ των οποίων, και δύο τεράστια ονόματα του πενταγράμμου, όπως ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς.

Τόσο ο Σταμάτης Γονίδης, όσο και ο Ζαφείρης Μελάς, που ο λόγος τους, έχει μεγάλη στιβαρότητα, αυθεντικότητα και ειλικρίνεια, γνωρίζοντας προσωπικά, Φίλιππο Καμπούρη, δεν δίστασαν, να τοποθετηθούν υπέρ του και δημόσια, στέλνοντας τις ευχές του, στον τίμιο προεκλογικό του αγώνα, αλλά και την ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξής τους.

«Εύχομαι στον φίλο μου, τον Φίλιππο Καμπούρη, καλή επιτυχία, που θα την έχει σίγουρα, στον προεκλογικό του αγώνα. Φίλε, αυτά που λες, αν τα τηρήσεις, θα μείνεις στην Βουλή, για πολλά χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Φίλιππο Καμπούρη, ο Σταμάτης Γονίδης.

Με την σειρά του, ο Ζαφείρης Μελάς, δήλωσε δημοσίως, τα εξής: «Να ευχηθώ στον Φίλιππο Καμπούρη τον φίλο μου, καλή επιτυχία, καλή σταδιοδρομία, είναι ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, ένα τίμιο άτομο, ένας πολύ καλός φίλος, και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να είναι πάντα καλά, και σε ότι κάνει, να έχει μεγάλη επιτυχία».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

  1. Σταμάτης Γονίδης για Φίλιππο Καμπούρη
  2. Ζαφείρης Μελάς για Φίλιππο Καμπούρη