Γλυκά Νερά: Το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας – Όσα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στη μεζονέτα (φώτο)

Γλυκά Νερά

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε στήσει με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας στο σπίτι όπου δολοφόνησε την σύζυγό του Καρολάιν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να μπουν στη μεζονέτα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου, αντίκρυσαν εικόνες από ένα σκηνικό ληστείας, το οποίο όπως αποδείχθηκε μετά από 37 ημέρες, ήταν σκηνοθετημένο από τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο.

Το Star έφερε στη δημοσιότητα τις εικόνες μέσα από το σπίτι, που θύμιζε ότι όντως είχε γίνει στόχος ληστών.

Εικόνες από το σαλόνι, δείχνουν πεταμένα βιβλία, ένα μπουκάλι νερό, στο πάτωμα την κάμερα ασφαλείας και άλλα αντικείμενα, σε ένα σκηνικό «ακαταστασίας» που δείχνει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν εναγωνίως για χρήματα.

Η βιβλιοθήκη στο σπίτι της δολοφονίας

Το δωμάτιο με το παιδικό κρεβατάκι

Η ταινία με την οποία υποστήριζε ο δολοφόνος ότι τον δέσανε οι ληστές

Ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος έπαιζε θέατρο για 37 ολόκληρες ημέρες, υποστηρίζοντας ότι ληστές είχαν εισβάλει σπίτι τους, σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολάιν, μέχρι να ομολογήσει ότι εκείνος έπνιξε την νεαρή σύζυγό του.

Πέντε μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία, οι Αρχές προσπαθούν να αποδείξουν εάν ο 34χρονος πιλότος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, κάτι, το οποίο ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.