Γλέντια και χοροί για τη showbiz στη μετά covid 19 εποχή: Κοσμοσυρροή επωνύμων στο Bodega (εικόνες)

Πόλος έλξης των επωνύμων και του κόσμου, έχει γίνει το Bodega στο Περιστέρι.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου, μαζί με τον Γιώργο Λέξη και ένα επιτελείο, νέων ταλαντούχων ερμηνευτών, κατάφεραν να κερδίσουν, το στοίχημα της διασκέδασης, προκαλώντας το αδιαχώρητο, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. Παρουσιάζοντας το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα, και αναβιώνοντας νύχτες αυθεντικού κεφιού, γλεντιού και χορού, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κατέκτησαν επάξια, την αγάπη του κόσμου, αλλά και της showbiz, που όλοι σπεύδουν να το απολαύσουν από κοντά.

Δεκάδες είναι οι επώνυμοι, που έχουν βρεθεί στα κεντρικά τραπέζια, του hotspot διασκέδασης τουΠεριστερίου, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους, κάτι που φαίνεται να τους έχει λείψει, εδώ και δύο χρόνια περίπου, διανύοντας μία δύσκολη Covid 19 εποχή.

Ανάμεσά τους, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Πάνος Καλίδης, ο Θοδωρής Φέρρης, η Βασιλική Νταντά, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Bo, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Χρήστος Μενιδάτης, o Σάκης και η Μαριαλένα από το Survivor, και άλλοι πολλοί, που έχουν δώσει το δυναμικό παρών τους, στο Bodega.