Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι να το κάνεις το Όσκαρ, όταν έχεις τον καλύτερο… δονητή

Γκουίνεθ Πάλτροου
Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να κάνει το απόλυτο αυτοτρολάρισμα, προωθώντας το νέο sex toy της εταιρείας της Goop

Για να προωθήσει τον δονητή αξίας 95 δολαρίων της εταιρείας της Goop, η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε χθες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στο instagram μια επεξεργασμένη με photoshop φωτογραφία της από την

 71η Tελετή Aπονομής των βραβείων Όσκαρ το 1999, όπου φαίνεται να κρατά τον δονητή αντί για το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε εκείνη την χρονιά.

«Έπρεπε να περάσω κάπως τον χρόνο μου στην καραντίνα» εξήγησε η ίδια σε σχόλιό της, ενώ η Ντρου Μπάριμορ της έγραψε:

«Θεέ μου, σε αγαπώ». Άλλοι πάλι followers της διάσημης ηθοποιού δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν. Κάποιος της έγραψε:
 «Ποιος χρειάζεται ένα Όσκαρ όταν μπορείς να έχεις τον καλύτερο δονητή;».

Ο συγκεκριμένος δονητής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Goop, είναι εξοπλισμένος με «ραβδί με βαθιές, έντονες δονήσεις»

και εξωτερική διέγερση στο ένα άκρο και «ισχυρή δόνηση» για την κλειτορίδα ή εσωτερική διέγερση.

Επιπλέον, «κάθε πλευρά διαθέτει οκτώ διαφορετικά παλλόμενα μοτίβα με διαφορετικές εντάσεις» και σχεδιάστηκε για να μοιάζει με «κάτι που θα αφήνατε στο κομοδίνο σας ως λειτουργικό αντκείμενο».
Ο δονητής είναι επίσης αδιάβροχος, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή στο ντους και να «βυθιστεί έως τριάντα λεπτά σε νερό με βάθος έως και ένα μέτρο».