Γκιγιέρμε: Συγγνώμη που φεύγω από τον Ολυμπιακό πριν τον τελικό

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ολυμπιακό έστειλε μέσω Instagram ο Γκιγιέρμε, ο οποίος θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της Αλ Σαντ, της ομάδας που προπονεί ο Τσάβι.

Ο Βραζιλιάνος ζήτησε συγγνώμη που φεύγει πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μα αντίπαλο την ΑΕΚ και τόνισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έκανε «εξωπραγματικά υψηλή πρόταση» για να μείνει.

Ο ίδιος εξήγησε ότι είχε αποφασίσει ήδη να φύγει και αφού ευχαρίστησε πρόεδρο, προπονητή και συμπαίκτες, ευχήθηκε επιτυχίες στον σύλλογο του Πειραιά.

Ο Γκιγιέρμε αναφέρει στο μήνυμά του:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους φίλους του Ολυμπιακού που φεύγω πριν από ένα σημαντικό τελικό Κυπέλλου, αλλά δυστυχώς δε φταίω εγώ. Εξαιτίας των ημερομηνιών και της καραντίνας που τηρείται παγκοσμίως, αν δεν έφευγα τώρα, δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια επί μήνες να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντάς μου με κάθε τρόπο πόσο ήθελε να μείνω στον Ολυμπιακό και κάνοντάς μου μια μη ρεαλιστική πρόταση για τα ελληνικά ή ευρωπαϊκά δεδομένα. Ωστόσο είχα ήδη αποφασίσει να αλλάξω την πορεία της καριέρας μου.

Πίεσα την ομάδα να δεχθεί την επιθυμία μου να φύγω και να μη συμμετάσχω στον τελικό Κυπέλλου ώστε να συνεχίσω σε μια άλλη ομάδα, την ώρα που η οικονομική πρόταση που πρέπει να δεχθεί ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καμία περίπτωση ικανοποιητική.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέδρο Μαρτίνς, το τεχνικό επιτελείο, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για το υπέροχο ταξίδι.

Και να ευχηθώ σε αυτόν τον τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο να έχει πάντα επιτυχία και κατακτήσεις.

Για τους καταπληκτικούς οπαδούς μας μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ειλικρινές ευχαριστώ».