Γιουβέντους: Θέλει αντικαταστάτη του Αλέγκρι τον Γκασπερίνι

Γιουβέντους

Οι συζητήσεις για το μέλλον του Μαξ Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους έχουν ξεκινήσεις, μετά την κάκιστη πορεία των «μπιανκονέρι» σε Serie A και Champions League, με τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι να είναι το φαβορί για την διάδοχη κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, οι ιθύνοντες της Γιουβέντους θα συνεδριάσουν την Παρασκευή, προκειμένου να πάρουν την οριστική απόφαση για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Εφόσον, παρθεί η απόφαση για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τότε -σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportmediaset», ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Γιουβέντους, Πάολο Μοντέρο θα προαχθεί σε προπονητή της πρώτης μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Μοντέρο θα έχει τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή, αφού σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο μεγάλος στόχος της Γιουβέντους είναι ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι.

Ο Γκασπερίνι, που πιστώνεται την εξαιρετική δουλειά στους «Μπεργκαμάσκι», αποτελεί τον εκλεκτό των διοικούντων της Γιουβέντους, που θέλουν να του αναθέσουν από το καλοκαίρι του 2023 το νέο πρότζεκτ της «Βέκια Σινιόρα».